Διοργάνωση και Τεχνική Υποστήριξη Εκδηλώσεων

   Η ομάδα μας είναι σε θέση, λαμβάνοντας από τον πελάτη την απαραίτητη πληροφόρηση, να διοργανώσει και να υποστηρίξει τεχνικά τις ανάγκες μίας εκδήλωσης, όσο σύνθετη κι αν είναι αυτή.

Διοργάνωση

Ηχητικές, Φωτιστικές, Συνεδριακές και Audiovisual Μελέτες Χώρων

Μελέτες χώρων

Η εταιρία μας, με την μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο, είναι σε θέση να μελετήσει τον χώρο σας και να συντάξει μία μελέτη που θα καλύπτει τις ανάγκες σας σε εξοπλισμό συνεδρίου, ήχου και φωτών. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε καθημερινά μέσα στους χώρους που φιλοξενούν τα μεγαλύτερα event, μας έχει δώσει μία εμπειρία που αν συνδυαστεί σωστά με τις ανάγκες σας, δύναται να σας δώσει πρακτικές, οικονομικές και προσωποποιημένες λύσεις.

Ενοικίαση & Εγκατάσταση Ηχητικού, Φωτιστικού, Προβολικού, 
Συνεδριακού και Audiovisual Εξοπλισμού

Κάθε εκδήλωση είναι ξεχωριστή, με τις δικές τις ανάγκες και ιδιομορφίες. Το ίδιο και ο εκάστοτε χώρος. Το προσωπικό μας, κινούμενο καθημερινά σε αυτό το περιβάλλον, συνδυάζει τις εκάστοτε ανάγκες με τη διαφορετικότητα του κάθε χώρου, με σκοπό το πρακτικό κι αισθητικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό και η εκάστοτε εκδήλωση, ξεχωριστή και πετυχημένη.

Εξοπλισμός

Γάμοι – Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Οι προσωπικές – κοινωνικές εκδηλώσεις και ιδιαίτερα ο γάμος, είναι για εμάς μία εκδήλωση που για τους «άμεσα» ενδιαφερόμενους, θα είναι μοναδική στη ζωή τους και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται. Πρέπει όλα τα στοιχεία που θα συνθέσουν αυτήν την ημέρα, να είναι καλαίσθητα, να «δένουν» αρμονικά μεταξύ τους και μάλιστα σε σωστούς χρόνους. Το αποτέλεσμα χαράσσεται στην μνήμη των εμπλεκομένων ανεξίτηλα. Έχοντας αυτό κατά νου, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εκδηλώσεις που στο τέλος τους μας αποζημιώνουν με χαμόγελα ικανοποίησης. Αυτό είναι άλλωστε το ήμισυ μίας πετυχημένης ημέρας.

Μόνιμες Εγκαταστάσεις

Επισκεπτόμενοι κι επιθεωρώντας έναν νέο χώρο, εφαρμόζουμε την γνώση που προσφέρει η μακρόχρονη εμπειρία στις ενοικιάσεις κι έτσι έχουμε την δυνατότητα να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες σε audiovisual εφαρμογές. Οι εκθέσεις μας πάντα περιλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα προτάσεων από τις πιο νέες τεχνολογίες στον χώρο, έως πρακτικές που χρησιμοποιούνται αρκετά χρόνια τώρα, κοστολογώντας την κάθε μία, ώστε ο πελάτης να μπορεί εύκολα να διακρίνει σε μία πρόταση τι «αξίζει» και σε τί θα μπορούσε να επενδύσει.

Μόνιμες Εγκαταστάσεις

Service Audiovisual Εξοπλισμού

Το τμήμα επισκευών, διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνική γνώση, ώστε να βρίσκεται σε θέση να αναγνωρίσει προβλήματα και δυσλειτουργίες εξοπλισμού και να τα επιδιορθώσει. Η συνεχής και προσωποποιημένη επαφή με τους προμηθευτές, μας έχει αποδώσει μία πολύ μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών σχεδίων επαγγελματικού εξοπλισμού, με αποτέλεσμα την ορθή και τάχιστη επισκευή.

Βιντεοσκοπήσεις

Επειδή μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, κι επειδή η τεχνολογία πλέον μας δίνει δυνατότητες μεταφοράς, διάδοσης και προβολής εικόνων σε τεράστιες ταχύτητες, δίνουμε μεγάλη σημασία στον τομέα των βιντεοσκοπήσεων. Η αποτύπωση ενός event, μίας εκδήλωσης, ενός σεμιναρίου ή συνάντησης σε ψηφιακή μορφή, τείνει να γίνει καλύτερος και πιο εύχρηστος τρόπος να μεταδοθεί πληροφορία, να αυξηθεί το κοινό, να γίνει διαφήμιση, ακόμα και να την διατηρήσει για λόγους ιστορικού αρχείου.

Βιντεοσκόπηση

Τοποθέτηση και αποξήλωση εξεδρών και σκηνών

Εξέδρες

Η εξέδρα είναι ο διαχρονικά πιο εύχρηστος και πρακτικός τρόπος να ξεχωρίσουν οι ομιλητές/ παρουσιαστές/μουσικοί/τραγουδιστές μίας εκδήλωσης από το κοινό της. Όσο κι αν διαφέρουν οι ανάγκες σε διαστάσεις, ύψος ή επίπεδα εξέδρας, το κοινό στοιχείο όλων, είναι η ασφάλεια των ανθρώπων πάνω και γύρω από αυτήν. Σε αυτήν δίνουμε την μεγαλύτερη σημασία όταν σχεδιάζουμε, συναρμολογούμε ή λύνουμε μία εξέδρα κι αυτή ακριβώς η προτεραιότητα επιβραβεύεται από το πελατολόγιό μας.

Εμπορία Ηλεκτρονικών & Ηλεκτρικών ειδών

 Η καθημερινή επαφή και συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη της τεχνολογίας στον κλάδο των audiovisual εφαρμογών, μας έχει δώσει μία πολύ σοβαρή θέση στην αλυσίδα των κατασκευαστικών οίκων του χώρου. Η ανανέωση του στόλου μηχανημάτων μας, αποτελεί την εναρκτήρια επαφή κι εν συνεχεία η γνώση που καθημερινά προστίθεται από τις εγκαταστάσεις, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη του πελάτη προς την εταιρία, μας έχει προσδώσει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα καλύτερα δυνατά κόστη.

Εμπόριο
Μετάβαση στο περιεχόμενο